VERLAAK LEGAL
Juridisch advies, interim opdracht & training

Training

Bent u op zoek naar iemand die op een begrijpelijke manier kennis kan overdragen over een specifiek juridisch onderwerp of thema? Voor bijvoorbeeld secretaresses die werkzaam zijn op uw advocatenkantoor of ambtenaren die te maken hebben met (het verlenen van) subsidies en zelf geen bestuursrechtelijke achtergrond hebben? Of bent u werkzaam voor het mbo of hbo en heeft u tijdelijk een invalkracht nodig voor het doceren van rechtenvakken?


Ik breng graag mijn juridische kennis en ervaring over in de vorm van een training/cursus. Trainingen die ik reeds heb ontwikkeld en verzorgd zijn op het gebied van algemeen bestuursrecht, subsidierecht en staatssteunrecht. Daarnaast is het mogelijk om een training op maat voor u te ontwikkelen en te verzorgen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door structuur, toegankelijkheid, helderheid en laagdrempeligheid.


Samen met u bespreek ik eerst wat de wensen zijn. Waar ligt de behoefte en zijn er eventueel praktijkvoorbeelden uit de organisatie die ik kan behandelen tijdens de training? Daarna zal ik een training (op maat maken en) verzorgen incompany of online.Wat is er mogelijk op het gebied van training?


  • incompany
    hieronder valt ook het lesgeven op scholen. Ik heb ervaring opgedaan op het mbo. Hier heb ik de vakken 'vermogensrecht', 'belastingrecht' en 'burgerlijk procesrecht' verzorgd.
  • online


Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen op het gebied van training of wilt u hierover eerst sparren? U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Dan kan ik kijken wat ik voor u kan betekenen.


Neem direct contact met mij op
E-mailen
Bellen
Info